Само два месеца, след като пламна любовта им, новинарката Ани Салич запозна

...
Само два месеца, след като пламна любовта им, новинарката Ани Салич запозна
Коментари Харесай

Ани Салич по-щастлива от всякога

Само два месеца, откакто пламна любовта им, новинарката Ани Салич запозна новото си гадже с двете си деца, научи " Галерия “. Журналистката и нейният обичан бяха на фамилна отмора дружно с Хана и Лазар в китното курортно градче Антиб във Франция.

Банкерът персонално поел всички разноски по екскурзията, в това число и джобните за младежите, с цел да направи положително усещане. И съгласно близки до новинарката, тактиката на новото й гадже се оказала сполучлива. Хана и Лазар много харесали банкера и не изпитвали никакви скрупули поради татко им Бранко.

Още до момента в който траел разводът на родителите им, двете деца напълно подкрепяли Ани и били наясно с изневерите и другите пороци на баща си. Затова сега Хана и Лазар били удовлетворени от новата връзка на майка си.

За аферата на Ани Салич – към този момент Валеова - с банкера разкриха наскоро нейни сътрудници. По думите им новата връзка й се отразявала прелестно. Ани очевидно разцъфнала, с помощта на невероятното отношение на гаджето й към нея и децата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР